Punková pieseň je inšpirovaná návratom frontmana Blacka Fancisa k maľovaniu. K tejto vášni sa dostal počas pôsobenia Pixies v Rockfiled Studios. Prúd slov, ktorý je zobrazený v lyric videu k singlovej novinke, je podľa jeho slov "v podstate zoznam všetkého, čo som za posledné roky namaľoval," hovorí.

Singel nadväzuje na skôr zverejnené skladby You´re So Impatient a Chicken, ktoré budú súčasťou očakávaného albumu The Night the Zombies Came. Jeho vydanie je naplánované na 25. októbra. Inšpiráciou pre novú nahrávku neboli iba maľby Blacka Francisa, ich zoznam je rozsiahlejší. "Druidizmus, apokalyptické nákupné centrá, reštaurácie so stredovekou tematikou, poetická forma 12. storočia, surf rock, ľudia z močiarov, a charakteristický suchý zvuk bicích éry Fleetwood Mac zo 70. rokov," uviedli členovia Pixies.

Na pripravovanom albume sa kapela spojila so svojím dlhoročným spolupracovníkom, producentom Tomom Dalgetym. Zároveň pôjde o prvú nahrávku s novou basgitaristkou Emmou Richardson, ktorá sa ku kapele pripojila po odchode Paz Lenchantina. The Night the Zombies Came bude k dispozícii vo všetkých štandardných formátoch, vrátane niektorých špeciálnych vinylových edícií.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)