Britská skupina Beady Eye údajne vystúpi v nasledujúcej desiatej sérii speváckej súťaže The X Factor. Pre denník Daily Mirror to uviedol frontman tejto kapely Liam Gallagher, ktorý pritom v minulosti o tejto šou povedal, že je otravná.

Mladší z bratov Gallagherovcov však súhlasil s vystúpením v X Factore, pretože má veľkú sledovanosť, čo chce skupina využiť na propagovanie svojho nového albumu BE, ktorý vyjde 10. júna. "Vystúpime v X Factore. Neriešim to, sme rock'n'rollové hviezdy a je nepopierateľný fakt, že X Factor sleduje množstvo ľudí. Takú príležitosť musíme využiť," uviedol Gallagher, ktorého starší brat Noel minulý mesiac už po druhý raz odmietol ponuku stať sa jedným z porotcov tejto televíznej šou.

V inom rozhovore sa minulý týždeň pustil do elektronického dua Daft Punk, ktorého album Random Access Memories je aktuálne suverénnou jednotkou v UK charte. Pre denník The Sun povedal, že hitový singel Get Lucky by napísal za hodinu a Francúzom vyčítal aj to, že nosia helmy. Prečítajte si viac

Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Beady Eye