Kanadský spevák Justin Bieber v stredu večer zrazil paparazza, keď odchádzal z bohoslužby v Saban Theater v Beverly Hills. Magazínu People to potvrdila polícia. Podľa Scotta Dowlinga z policajného oddelenia v Beverly Hills sa nehoda stala o 21:24 miestneho času a zraneného muža previezli do nemocnice Cedars-Sinai.

Jeden zo svedkov uviedol, že 23-ročný spevák sa pokúšal autom odisť od budovy, no vo výjazde mu bránila skupina fotografov. "Skúsil paparazzov vystrašiť, ale keď sa k nim priblížil, jedného z nich nešťastnou náhodou trafil," opísal zdroj nehodu. Bieber následne vystúpil z auta, aby skontroloval, či je muž v poriadku a počkal na príchod záchranárov a polície. Jeho hovorca na otázky magazínu People zatiaľ nereagoval.

Odporcovia speváka majú po incidente ďalšiu príležitosť "kopnúť si" do problémovej popovej hviezdy, fanúšikovia zase predpokladajú, že bulvárny fotograf využije príležitosť, aby speváka zažaloval za úmyselné ublíženie na zdraví a vysúdil od neho mastnú sumu. Nebolo by to prvýkrát. V každom prípade Bieberovi, ktorého senzáciechtivé médiá prenasledujú doslova na každom kroku, nie je čo závidieť.

Prečítajte si: Justin Bieber zrušil zostávajúcu časť turné, dôvod neuviedol

Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Počas kariéry stihol získať napríklad jednu cenu Grammy, dve BRIT Awards, dvanásť American Music Awards, štrnásť Billboard Music Awards, či dvadsať Teen Choice Awards.

Zdroj: SITA (People.com, Tmz.com, archív) + Hudba.sk
Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber