Keď vydala Kylie Minogue singel Padam Padam, spôsobila ošiaľ. Austrálska speváčka ním prepísala svoje rekordy v singlových rebríčkoch a na sociálnych sieťach sa stal chytľavý popevok virálnym hitom. Upriamila tak pozornosť na septembrový album Tension. Jeho úspech oslávi pokračovaním. Tension II by mohol byť iba rozšírenou deluxe edíciou. Kylie Minogue si ale naplánovala niečo iné.

"Obdobie Tension bolo pre mňa výnimočné. Nemôžem dovoliť, aby to už skončilo! Vitajte v Tension II," hovorí Kylie Minogue. Nový album, ktorý vyjde 18. októbra, bude plnohodnotným štúdiovým albumom. Prinesie trinásť nových pesničiek a speváčka priznáva, že bude mať podobnú atmosféru ako jeho predchodca. Odhalila tiež hudobných hostí, medzi ktorými sú The Blessed Madonna, Orville Peck, Bebe Rexha, Tove Lo a Sia.

Prvú z nových pesničiek predstavila popová diva práve dnes. Lights Camera Action pokračuje vo zvuku inšpirovanom nočnými klubmi a Kylie Minogue zostáva verná elektronickému zvuku a pozýva na tanečný parket. Sprievodné video bolo natočené v Budapešti. Postarala sa oň režisérka Sophie Muller. Minogue vo videu prijala rôzne úlohy od fotomodelky po filmovú hviezdu.

Vo februári budúceho roka sa Kylie Minogue vydá na svetové turné Tension tour 2025. Začne v Austrálii, v marci sa presunie do Ázie a v máji bude nasledovať Veľká Británia a Európa. "Nemôžem sa dočkať, ako sa podelím o krásne a divoké momenty s fanúšikmi po celom svete, oslavujúc éru Tension a ďalšie! Zatiaľ to bola vzrušujúca jazda a teraz sa pripravte na blízkosť, pretože zavolám svetlá, kamera, akcia... a bude veľa padamingu!" odkázala speváčka fanúšikom.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)