Slovenská speváčka Dominika Mirgová, ktorá sa nedávno stala matkou a svoju lásku s dlhoročným priateľom pred niekoľkými dňami spečatila sobášom, by sa každú chvíľu chcela vrátiť na scénu.

"Chcem sa opäť vrátiť na scénu, opäť chcem začať koncertovať, chýbajú mi fanúšikovia, chýba mi tá atmosféra, natáčanie a to všetko okolo toho," povedala Dominika Mirgová v rozhovore pre agentúru SITA. Známa interpretka zažíva v súčasnosti podľa vlastných slov najkrajšie obdobie svojho života. "Cítim sa krásne, prežili sme najkrajší deň v mojom živote, pre mňa druhý - ešte narodenie Peťka - a som spokojná. Mám manžela, dieťa, mám všetko, čo som chcela," poznamenala. 

Populárna rodáčka z Trnavy však popri rodine nezabúda na svojich fanúšikov, pre ktorých už vymýšľa nové skladby. "Možno teraz vznikne nejaká pesnička o tom, že som vydatá alebo vznikne pesnička o tom, že sa chcem začať konečne baviť, že to zase začína žiť, začne diskotéková sezóna, klubová, čiže uvidíme. Máme teraz veľa tromfov v rukáve. Spravila som zároveň vec s Robertom Burianom, tak čakáme, kedy sa to celé dá dokopy, behom dvoch týždňov budeme točiť videoklip, ktorý pevne verím, už čoskoro vyjde von," uviedla Mirgová, ktorá plánuje tento rok vydať i nový album.

Priznala tiež, že svojou hudbou by raz chcela osloviť i deti svojich súčasných fanúšikov: "Chcela by som na tomto svete po sebe hudobne niečo zanechať. Bola by som rada, keby si ľudia, keď už tu raz nebudem, stále spievali moje piesne. Decká totiž na mojich pesničkách vyrastajú, tak dúfam, že ich raz budú púšťať zas svojim deťom a že to takto ďalej pôjde z generácie na generáciu."

Známa speváčka má podľa vlastných slov celkom pestrý repertoár, ktorý dokáže uspokojiť každého. "Mám tanečné hity, ktoré sa spievajú na diskotékach a ktorých text si každý zapamätá, a mám aj piesne s hlbším motívom. Tie sa zas zvyknú páčiť skôr ľuďom, ktorí si prežili to, o čom spievam, a ktorí vedia tú hudbu a text viac precítiť. Jednou z takých je napríklad aj moja posledná pieseň Tu sme boli," myslí si interpretka, ktorá má sama v hudbe rada rôzne štýly. "Mne sa páči všetko, záleží, v akom období sa práve nachádzam a čo prežívam. Podľa toho vlastne skladám aj nové veci. Pieseň jednoducho musí ísť z môjho vnútra," dodala.


Zdroj: SITA
Foto: Michal Petrík

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová