Tento týždeň boli potvrdené dve zaujímavé spolupráce - jedna na americkej a druhá na britskej scéne. Kontroverzná speváčka Kesha sa spojila s raperom Pitbullom, zatiaľ čo na ostrovoch nahrali spoločnú skladbu Dizzee Rascal a Jessie J.

Americká speváčka Kesha a rapper Pitbull spolu nahrali skladbu s názvom Timber. Tridsaťdvaročný rapper o tom informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Dvojica má na konte aj ďalšie spoločné piesne ako napríklad Girls či Crazy Kids. V tomto roku okrem toho absolvovali aj spoločné turné, ktoré zahŕňalo 20 koncertov v rôznych amerických a kanadských mestách, vrátane Los Angeles, Las Vegas, Chicaga, Montrealu či Toronta.


Britský rapper Dizzee Rascal predstavil novú skladbu We Don't Play Around, v ktorej hosťuje speváčka Jessie J. Ide už o druhú spoluprácu týchto dvoch interpretov, keďže Dizzee Rascal v máji hosťoval v speváčkinom singli Wild. Novinka We Don't Play Around sa bude nachádzať na rapperovej pripravovanej piatej štúdiovke The Fifth, ktorá vyjde 30. septembra. Z nej už vydal ako single skladby Bassline Junkie, H-Town, Goin' Crazy, I Don't Need A Reason a Something Really Bad. Okrem Jessie J sa ako hostia na albume predstavia napríklad aj Robbie Williams, Tinie Tempah, Will.i.am, Sean Kingston alebo Bun B.


Zdroj: SITA
Foto: Youtube.com 

Súvisiaci interpreti: Jessie J, Kesha, Pitbull