Anglická speváčka Katy B zverejnila videoklip ku skladbe s názvom Crying for No Reason. Vo štvorminútovom videu spieva 24-ročná interpretka na pódiu v tme, pričom sa okolo nej striedajú rôzne svetelné efekty.

Samotná pieseň bude súčasťou jej pripravovaného albumu Little Red, z ktorého už speváčka ponúkla fanúšikom aj single 5AM a Aaliyah. Štúdiovka by sa mala dostať do predaja vo februári 2014.


Katy B začínala na hudobnej scéne ako Baby Katy a práve pod týmto pseudonymom hosťovala v skladbe Tell Me od DJa NG z roku 2008. Prelomový bol pre ňu rok 2010, kedy sa rozhodla svoj talent naplno zužitkovať a začala pracovať na vlastnom debutovom albume.

Úspechy singlov Katy on a Mission a Lights On s hosťujúcou hip-hopovou skladateľkou Ms. Dynamite ju presvedčili, že to robí dobre a nielen britský trh takýto hlas potrebuje. Speváčku si všimla napríklad aj londýnska dubstepová formácia Magnetic Man, ktorej Katy B vokálne vypomohla v skladbe Perfect Stranger. Prvú sólovú štúdiovú nahrávku s názvom On a Mission napokon vydala v apríli 2011. 

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/katyb

Súvisiaci interpreti: Katy B