Austrálska speváčka a skladateľka Sia dnes vydala svoju siedmu štúdiovku s názvom This Is Acting. Tá obsahuje štrnásť skladieb, ktoré 40-ročná speváčka pôvodne napísala pre iných interpretov ako Adele či Rihannu. Z toho dôvodu album už v jeho názve označuje za dielo, na ktorom sa snažila vžiť do kože spojich slávnych kolegýň.

Interpretka ešte pred uvedením novinky na trh predstavila viac než polovicu skladieb albumu, konkrétne Unstoppable, Alive, Bird Set Free, One Million Bullets, Cheap Thrills, Reaper a Broken Glass. Zostáva tak už iba päť piesní štandardnej verzie, ktoré doposiaľ nebolo možné počuť. Deluxe edícia ponúka ešte dva kúsky navyše.

Ani tie však nič nezmenia na tom, že Sia ponúka silnejší zážitok, keď spieva z vlastnej perspektívy, čiže o sebe. Navyše pri skladbách ako Unstoppable alebo Cheap Thrills vôbec neprekvapí, že ich interpretky, pre ktoré boli určené (Katy Perry a Rihanna), odmietli. V rámci štandardu jednej z najlepších skladateliek súčasnej pop music sú totiž prinajlepšom priemerné. Celkovo je však album zaujímavým popovým experimentom, pri ktorom je zaujímavé tipovať, pre koho vlastne boli pôvodne určené.

Vypočujte si album na Deezeri:



- informácie o službe Deezer -

Tracklist albumu This Is Acting: 

1. Bird Set Free 
2. Alive 
3. One Million Bullets 
4. Move Your Body 
5. Unstoppable 
6. Cheap Thrills 
7. Reaper 
8. House On Fire 
9. Footprints 
10. Sweet Design 
11. Broken Glass 
12. Space Between 

bonusové skladby deluxe edície:

13. First Fighting A Sandstorm 
14. Summer Rain

Text: SITA + Hudba.sk, pm
Foto: artwork - Facebook.com/SiaMusic

Súvisiaci interpreti: Sia