Najmladšia a fanúšikmi súťaže označovaná aj ako najslabšia porotkyňa v histórii americkej reality show si svoju úlohu zopakuje. Okrem Simona Cowella, tvorcu súťaže, je jedinou istou porotkyňou z predošlej série.

Demi Lovato si zopakuje úlohu porotkyne a mentorky v tretej sérii americkej verzie speváckej súťaže The X Factor. Vo štvrtok to oznámila televízia Fox. Pre televíziu sa speváčka na margo súťaže vyjadrila: "Som nesmierne nadšená z návratu do šou X Factor ako porotca. Minulá sezóna bola pre mňa neuveriteľná skúsenosť a naozaj som si užívala vytváranie osobných vzťahov so súťažiacimi či kolegami. Teším sa na to, ako vďaka tejto skúsenosti urobím ďalšiu sériu ešte lepšou."

Okrem 20-ročnej speváčky bude súťažiacich hodnotiť aj tvorca šou Simon Cowell, no stoličky ďalších dvoch porotcov sú po odchode Britney Spears a L.A. Reida ešte prázdne. Cowell je podľa jeho slov nesmierne rád, že sa Lovato rozhodla ďalej pôsobiť v súťaži. "Vlastnou zásluhou je superhviezdou a vlani bola fantastickou mentorkou. Aj keď vie byť naozaj, naozaj otravná, prácu s ňou som si užíval rovnako ako speváci," uviedol v oficiálnom vyhlásení. Tretiu sériu začnú vysielať v septembri.

Demi Lovato - Heart Attack

Zdroje: SITA, abcnews.go.com
Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato