Rok 2016 začína u slovenského producenta Pištu Kráľoviča veľmi produktívne. Len nedávno zvíťazil v remixovej súťaži u svetoznámeho Machinedruma a už prichádzajú z dielne člena kapely Nvmeri v krátkom časovom slede dva čerstvé tracky a nové úspechy.

Jednou z noviniek je remix pre českého producenta menom DTonate, ktorý nedávno vydal pod značkou Ty Nikdy nový, funkovo ladený elektronický track Amaze Me. Práve ten si zobrali do parády poprední producenti slovenskej scény, medzi ktorými samozrejme nechýba ani FVLCRVM. Jeho remix je ladený smerom k R&B, no obsahuje aj charakteristické futuristické synthy, funky basové linky a posekané vokály.

Celé EP je dostupné na DTonatovom Bandcamp profile. Okrem Pištu prispeli remixami aj Aceman, StratasoulPetijeeAndreas sa postaral o Vocal Refix, z ktorého časti použil vo svojej verzii aj FVLCRVM.


   
Ešte väčším úspechom je FVLCRVM-ov track Too Attached na novej kompilácii, ktorú zostavil kanadský producent Pomo. Ten sa môže pýšiť napríklad pozíciou predskokana na európskom a americkom turné velikánov súčasnej tanečnej hudby Disclosure, či nomináciou na prestížnu kanadskú hudobnú cenu Juno Awards. Teraz predstavuje svoju novú kompiláciu, ktorú vydáva brooklynské vydavateľstvo Bastard Jazz - nesie názov Pomo Presents: Tempo Dreams Volume 4.

Pišta po prvý raz pod menom FVLCRVM využil svoje jazzovo-bluesové korene a do energického feel-good tracku zakomponoval žiarivé gitarové licky. Samozrejme, nechýbajú moderné posekané vokály, kvalitné beaty či hutné synťáky. Celú kompiláciu si môžete vypočuť na Soundcloude a digitálne vychádza aj na vinyle. Ten je možné objednať cez Bandcamp profil vydavateľstva.


   
FVLCRVM má na tento rok naplánovaných viacero releasov. Najbližšie týždne vydá krátke EP s remixami na austrálskom labeli Never Slept. Hotový je aj oficiálny remix pre francúzskeho klubového dona Big Dope P. Budúci týždeň bude spolu s kapelou Bad Karma Boy reprezentovať slovenskú scénu na estónskom showcase festivale Tallinn Music Week. Držíme palce! 

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Pišta Kráľovič.

Foto: Evelyn Benčičová