Minulý rok odohrali koncert v Prahe, teraz prídu svojich fanúšikov konečne potešiť aj na Slovensko. Symfonicko-metalová či gothic-rocková kapela Evanescence vystúpi 7. septembra v trnavskej City Aréne.

Ich najväčšie hity Bring Me To Life a My Immortal dosiahli masovú popularitu a spolu majú takmer 1,2 miliardy zhliadnutí na Youtube. Skladby z veľkolepého Evanescence s názvom Fallen (2003) sa dokonca dostali aj do playlistov mainstreamových rádií po celom svete.

Na rok 2019 skupina ohlásila niekoľko amerických vystúpení, najmä na festivaloch, po ktorých sa v septembri objaví nakrátko aj v Európe. Nepôjde však o veľmi intenzívne turné - Slovensko je jednou z mála európskych zastávok. Fanúšikovia sa v sobotu 7. septembra môžu tešiť na podmanivú atmosféru jedného z posledných open-air koncertov letnej sezóny, ku ktorej prispejú aj špeciálni hostia.

Vstupenky na koncert Evanescence v trnavskej City Arene sú od piatka (3.5.) v predaji v sieti Predpredaj.sk. Štartovacia cena najlacnejších lístkov na státie a sedenie je 40 eur, neskôr, v polčase predaja a v troch štvrtinách predaja, sa cena vstupeniek postupne zvýši na 45, resp. 50 eur.


Evanescence majú na konte štyri štúdiové a dve koncertné nahrávky. Ich zatiaľ posledný album Synthesis vyšiel v roku 2017 a vlani ho ponúkli aj v live verzii. Obsahuje najznámejšie skladby kapely v prevedení so symfonickým orchestrom, teda v novom, odlišnom kabáte od pôvodných verzií. Skupina priebežne pracuje aj na novom radovom albume.

Vstupenky:  


Redakciu Hudba.sk za organizátorov informoval Martin Horváth z agentúry Profi Event. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Evanescence