Matúš Kolárovský alias Yael po nedávnom návrate na scénu pracuje okrem sólovej tvorby aj na novom spoločnom EP s mladým kolegom zo stajne Illuminate, ktorý si hovorí Tian Moon. Prvým singlom z nahrávky je skladba Nad vodou. Vo videoklipe si okrem speváckej dvojice zahrala šteklivé scény Julie Hojdyszová, ktorú môžu slovenskí diváci poznať z aktuálne vrcholiacej druhej série reality šou Ruža pre nevestu.

Julie Hojdyszová sa dostala do povedomia v roku 2022 vďaka nečakanému počinu v súťaži Miss Českej republiky, kde vyhrala titul 1. vicemiss, no zriekla sa ho a korunku vrátila. Odôvodnila to tým, že jej prioritou je štúdium a charita. Napokon sa ocitla v reality šou Ruža pre nevestu, v ktorej sa prebojovala až do finále. Medzitým ešte stihla nafotiť odvážne zábery pre známy pánsky magazín Playboy.

V horúcich scénach sa predviedla aj vo videoklipe Nad vodou dvojice spevákov Yael a Tian Moon. Skladba kombinuje tanečný beat, o ktorý sa postaral mladý producent Sebastian Rigó alias Rixo, s clivou melódiou a emotívnym osobným textom. Vizuál nakrútil Martin Miko z Illuminate Production. Klip má za tri dni od premiéry viac ako 55-tisíc prehratí a aktuálne je na piatom mieste v slovenskom rebríčku Youtube Trending for music.

"Keď som skladbu počula, hneď mi bolo jasné, že chcem byť súčasťou klipu. Nakrúcanie bolo bláznivé v tom najlepšom zmysle slova. Chalani sú skvelí, veľa sme sa nasmiali. Milostnú scénu som nakrúcala prvýkrát, a rovno s oboma, haha. Baví ma, že sa klip nakrúcal retrospektívne, výsledok dopadol nad moje očakávania. Keď je skvelý tím, je zaručený aj skvelý výsledok," zhodnotila prácu na videoklipe Hojdyszová.

Redakciu Hudba.sk informoval Peter Zajíc z Illuminate. Správu sme upravili.