Speváčka americkej rockovej kapely Paramore Hayley Williams prezradila, že si bola istá tým, že skupinu po minuloročnom odchode gitaristu Josha Farra a jeho brata, bubeníka Zaca opustí aj druhý gitarista Taylor York. Dvadsaťtriročná speváčka to uviedla v rozhovore pre magazín Alternative Press.

Bratia Farrovci opustili Paramore vlani v decembri a v kapele tak zostali iba Williams, York a basgitarista Jeremy Davis. "V čase odchodu Josha a Zaca sme si s Taylorom neboli veľmi blízki. Preto som si bola takmer istá, že zostaneme s Jeremym sami. Naozaj som sa veľmi bála, že Taylor odíde tiež. Potom po koncerte v Nashville však za mnou prišiel a povedal mi, že sa nikam nechystá. Po tomto rozhovore som si sadla do auta, plakala a hovorila si, že nakoniec to teda bude všetko v poriadku," prezradila Williams.

Paramore vznikli v roku 2004 vo Frankline v štáte Tennessee. Debutovali o rok neskôr albumom All We Know Is Falling, po ktorom nasledovali nahrávky Riot! (2007) a Brand New Eyes (2009). Tento rok vydali singel Monster, ktorý je súčasťou soundtracku Transformers: Dark of the Moon. Neskôr zverejnili ďalšie tri nové skladby Renegade, Hello Cold World a In The Mourning. Začiatkom budúceho roka by mali začať pracovať na svojej štvrtej štúdiovke.

Paramore - Monster

Informácie pochádzajú z webstránky Nme.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: Paramore.net

Súvisiaci interpreti: Paramore