Slovenská speváčka Misha potvrdila svoje tehotenstvo. "Áno, čakám dvojičky, ja čakám tie bábätká dve," uviedla speváčka, ktorá je v štvrtom mesiaci. Misha tiež priznala, že má obavy, pretože pred tromi rokmi prekonala vážny úraz chrbtice.

"Som ešte v takom štádiu, že je to veľmi krehké. Je to hrozne náročné a lekári ma už upozorňovali, aby som sa nestresovala. Mám 37 rokov, dvojičky boli pre mňa najväčší šok," vysvetlila. Na úlohu mamičky sa podľa jej slov teší. "Mám obrovskú radosť, som šťastný človek so všetkým, čo k tomu patrí," dodala.

Misha má na svojom konte štúdiovky Colors in My Life (2002), 2-CD Misha (2004), 13000krát (2007) a Ako nikdy predtým (2010). Krstnými rodičmi poslednej menovanej nahrávky sú členovia tanečnej formácie Old School Brothers. Medzi najväčšie úspechy speváčky patrí dvojnásobné víťazstvo v ankete Slávik. Misha v nej triumfovala v roku 2003 a 2004.

Počas svojej kariéry získala aj cenu Osobnosť televíznej obrazovky (OTO) a Aurela. Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby Náladu mi dvíhašNaozajstné, dobréBarbecueČiarkyKrídlaAfrodiziakumČo s tým urobíš (feat. AMO) alebo duetá Spomalíme svet s Opakom a Uuuh s Robom Pappom. Momentálne pripravuje výberový album, ktorý sa bude volať Dekáda.

Zdroj: SITA
Foto: Misha.sk

Súvisiaci interpreti: Misha