Jakub Petraník a jeho kapela nahrali nový letný singel, na ktorom sa podpísalo hneď niekoľko zvučných mien. Text si napísal sám interpret a spoluautorom hudby je aj spevák Bystrík. O produkciu skladby sa postarali chlapci zo skupiny IMT Smile – Ivan Tásler, Lukáš Kolivoška a Robo Tkáč.

Kapela Jakub Petraník Band chcela pre nahrávanie svojho singla letný, veselý sound a modernú produkciu, preto sa rozhodli pre štúdio Valec, v ktorom strávili dva dni. S výsledkom je Petraník spokojný a nevylučuje spoluprácu aj v budúcnosti. Zaujímavé je, že k spolupráci s Ivanom Táslerom sa Jakub prepracoval cez jeho mladú manželku Aničku. "Sedeli sme na káve a Anička mi povedala, že IMT Smile majú v Bratislave štúdio. Vtedy ma napadlo, že by sme tam mohli niečo nahrať," spresnil.
 
Klavír nahrával Jakubov dvorný klavirista Lukáš Minařík, bicie Juraj Veselický a gitaru staronový člen Juraj Chmelíček. Basa bola tentokrát v rukách Lukáša Kolivošku zo skupiny IMT Smile. Skladbu doplnil aj ženský vokál iba 17-ročnej Laury Wengovej, pre ktorú bolo nahrávanie v profesionálnom štúdiu premiérou. Ku skladbe Takto si lietam! pripravuje Petraník aj videoklip.

Jakub Petraník - Takto si lietam!
 
Informácie pre Hudba.sk poskytol Jakub Petraník.

Foto: Myspace.com/jakubpetranik

Súvisiaci interpreti: Bystrík, IMT Smile, Jakub Petraník