Speváčka Anabela Mollová, ktorá sa zapísala do povedomia verejnosti ako členka populárnej skupiny Fragile a účinkovaním v obľúbenej šou RTVS Milujem Slovensko, urobila významný krok vo svojej kariére. Ohlásila, že sa vydáva na sólovú dráhu a nedávno oficiálne predstavila svoju prvú autorskú skladbu s názvom Hľadám, ktorú pokrstila na špeciálnom evente v Bratislave.

Anabela Mollová, ktorej v žilách koluje okrem slovenskej aj etiópska krv, je na hudobnej scéne prítomná už takmer desať rokov. Od roku 2014, kedy sa prvýkrát objavila v speváckej televíznej súťaži, sa neustále venuje zdokonaľovaniu svojho speváckeho a hudobného talentu. Preto nie je žiadnym prekvapením, že sa 29-ročná speváčka rozhodla pre sólovú kariéru, ktorá jej umožní plne využiť svoje schopnosti a kreatívne vízie.

Na svojej prvotine spolupracovala s talentovaným hudobníkom a spevákom Markusom Danielom, ktorý je jej partnerom nielen na pódiu, ale aj v súkromí. "Skladba Hľadám je taká moja spoveď a zložila som ju s človekom, ktorého milujem, preto je pre mňa veľmi špeciálna, je to také naše prvé 'bábätko'," hovorí Anabela. Jej prvý sólový singel mixoval Roland Kánik a mastroval Ján Zborovjan.

Autorom videoklipu je kameraman a režisér Dominik Janovský. Nakrúcal sa v Bratislave a speváčku v ňom môžeme vidieť v niekoľkých rôznych podobách. Tie dodávajú klipu dynamiku a zaujímavý vizuálny príbeh. "Chcela som, aby bol videoklip taký prirodzený, ako je aj pesnička. V niektorých záberoch som úplne naturálna, takmer bez make-upu. Som rada, že sa s celkovou predstavou stotožnil aj tím skvelých ľudí, s ktorými som mala možnosť spolupracovať," teší sa zo svojho prvého klipu speváčka a autorka piesne.

Slávnostná premiéra videoklipu sa konala na špeciálnom evente v Bratislave, kde Anabelu odetú v bielych šatách symbolizujúcich nový začiatok podporila rodina aj priatelia. Nechýbali ani jej kolegovia a kolegyne z kapely Fragile, ktorej členkou je už šiesty rok. Celou akciou sprevádzal Martin Nikodým, s ktorým speváčku spája spoločné účinkovanie v šou Milujem Slovensko. "Počúvať Anabelu v Milujem Slovensko je pre mňa vždy veľký zážitok. Neraz prevýši originál. Držím jej palce, nech sa darí jej prvej autorskej skladbe!" povedal moderátor.

Anabela Mollová a Martin Nikodým, krst singla Zdroj: Jozef Buhaj

Ďalšie hudobné novinky plánuje Anabela Mollová fanúšikom predstaviť čoskoro. Ešte predtým vám už v najbližších dňoch prinesieme rozhovor, ktorý so sympatickou speváčkou pripravila redaktorka Hudba.sk Danka Šoporová.

Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Andrea Čurná. Správu sme upravili a doplnili.