Americký boyband Backstreet Boys pracuje na novom albume. Prezradil to jeden z členov skupiny, Nick Carter. Názov ani dátum vydania zatiaľ nie je známy. Päťčlenná formácia sa naposledy predstavila nahrávkou In a World Like This (2013). Tú vydala po návrate Kevina Richardsona, ktorý skupinu opustil v roku 2006.

"Som v štúdiu s Backstreet Boys, nahrávame novú pieseň s Florida Georgia Line. Pracujeme aj na našom novom albume. Pripravte sa," napísal Nick Carter k fotografii na Instagrame. V ten istý deň jeho kolega Brian Littrell prostredníctvom Instagramu prezradil, že skladba, na ktorej skupina spolupracuje s country duom Florida Georgia Line, vyjde už koncom augusta.

Backstreet Boys sa sformovali v roku 1993 na Floride. Na svojom konte majú zatiaľ osem štúdiových albumov - Backstreet Boys (1996), Backstreet's Back (1997), Millennium (1999), Black & Blue (2000), Never Gone (2005), Unbreakable (2007), This Is Us (2009) a spomínaný In a World Like This. Na celom svete z nich predali viac ako 130 miliónov kópií. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Anywhere For You, As Long As You Love Me, Everybody (Backstreet's Back), I Want It That Way, Shape Of My Heart alebo Drowning

Zdroj: SITA (Digitalspy.com, archív)
Foto: Facebook.com/backstreetboys

Súvisiaci interpreti: Backstreet Boys