Red Foo a SkyBlu z americkej formácie LMFAO popreli správy o tom, že by sa formácia rozpadla. Podľa ich slov sa v súčasnosti pripravujú na to, aby sa na scénu vrátili "ešte lepší, ako predtým".

Ešte minulý týždeň sa rozšírila správa o tom, že LMFAO sa rozpadli. Tieto informácie však SkyBlu v nedávnom rozhovore poprel: "V prvom rade - nerozpadli sme sa. To viem naisto. V súčasnosti potrebujeme len trochu času na to, aby sme si vyčistili hlavy a boli schopní pustiť sa do ďalšieho LMFAO projektu. Všetkým pritom môžem sľúbiť, že bude lepší, ako ten predošlý."

Redfoo (Stefan Kendal Gordy) a SkyBlu (Skyler Austen Gordy) alias LMFAO pôsobia na scéne od roku 2006. Pôvodne sa volali Sexe Dude, no po intervencii babičky sa premenovali.

Prelomovým v ich kariére bol hit Party Rock Anthem z druhého štúdiového albumu Sorry for Party Rocking (2011). Pieseň sa stala medzinárodným hitom, LMFAO s ňou ovládli rebríčky v USA i vo Veľkej Británii a z lokálnej hviezdičky sa stala svetoznáma skupina. LMFAO v auguste vystúpili aj v Bratislave (reportáž), no na koncerte zo zdravotných dôvodov chýbal SkyBlu.

LMFAO - Sexy and I Know It

Zdroj: Nme.com
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: LMFAO