Slovenský producent a dídžej Mark Voss ponúka jeden remake známeho hitu z minulosti za druhým. Aktuálne prichádza s novou verziou piesne Arabela od Dary Rolins. Speváčka pesničku pôvodne nahrala v roku 1982 a o rok neskôr ju vydala na svojom albumovom debute Keby som bola princezná Arabela.

Dara Rolins cez víkend hneď dvakrát vypredala O2 Arénu a v oboch prípadoch ju na pódiu na záver večera sprevádzal DJ Mark Voss, aby spoločne odpremiérovali tanečnú verziu piesne Arabela, ktorú do moderného zvuku s EDM prvkami zremixoval práve Mark. "Fantastická skúsenosť! Bolo mi cťou spolupracovať s tak úžasnou osobou, ako je Dara. Určite to nebola posledna spolupráca," vyjadril sa producent.

Skladba zaznela úplne na konci pražských koncertov ako prídavok a prekvapenie. Bezprostredné reakcie fanúšikov po koncerte a na sociálnych sieťach boli nadšené a niektorí remix označili dokonca za najlepší song celej šou, počas ktorého sa triasli tribúny.

Singel vyšiel v sobotu 27. januára a okamžite sa stal najstreamovanejšou skladbou na digitálnej platforme iTunes v Čechách.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Správu sme upravili.