Americká kapela Fall Out Boy zverejnila videoklip k piesni The Mighty Fall, ktorá pochádza z aktuálneho albumu Save Rock And Roll (2013). V skladbe hosťuje raper Big Sean.

Formácia na čele so spevákom Patrickom Stumpom už oznámila, že ku každej z jedenástich piesní nachádzajúcich sa na albume nakrúti videoklip, pričom všetky klipy budú spolu tvoriť sériu videí s názvom Save Rock And Roll: The Young Blood Chronicles.

Dej videa k skladbe The Mighty Fall sleduje, ako členovia kapely utekajú pred ozbrojenou skupinou tínedžerov a tínedžeriek. Niektorých z hudobníkov však dobehnú a bijú na zemi rôznymi zbraňami. Skladba pochádza z ich aktuálneho albumu Save Rock And Roll, ktorého recenziu sme vám na Hudba.sk ponúkli už v máji.


Formácia Fall Out Boy vznikla v roku 2001. Na konte má päť štúdiových albumov - Take This To Your Grave (2003), From Under The Cork Tree (2005), Infinity On High (2007), Folie A Deux (2008) a spomínaný Save Rock And Roll. Za svoju tvorbu získala niekoľko MTV Video Music Award, Kerrang! Award, Teen Choice Award a TMF Award. Medzi jej najznámejšie skladby patria piesne ako Dance, Dance, Sugar, We're Goin Down, This Ain't A Scene, It's An Arms Race alebo Thnks fr th Mmrs. Okrem speváka a gitaristu Patricka Stumpa v kapele pôsobia aj Pete Wentz (basgitara), Joe Trohman (gitara) a Andy Hurley (bicie nástroje).

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/FallOutBoy

Súvisiaci interpreti: Fall Out Boy