Americký spevák Chris Brown nastúpil do liečebne, kde chce podstúpiť kurz zvládania hnevu. Spevák sa tak rozhodol spraviť po tom, čo ho v nedeľu zatkli za napadnutie istého Isaaca Adamsa Parkera.

"Chris sa chce zamerať a lepšie pochopiť svoje správanie, aby mohol úspešnejšie pokračovať v živote a kariére," uviedol spevákov hovorca. K spomínanému incidentu došlo v nedeľu ráno pred hotelom vo Washingtone, keď sa spevák fotil s fanúšičkami. Do záberu sa votrel 20-ročný Parker, čo ho podráždilo.

"Nesúhlasím s týmito homosexuálnymi hlúposťami, páči sa mi však box," povedal Chris Brown a zlomil Parkerovi nos. Polícia ho následne zatkla aj s jeho bodyguardom Christopherom Hollosym, oboch však v pondelok prepustili z väzby bez zaplatenia kaucie a so zákazom priblížiť sa k obeti napadnutia na vzdialenosť 100 yardov (približne 91,5 m). Súd totiž rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin.

Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za útok na Rihannu z roku 2009. Či došlo k porušeniu podmienky, prešetria špecializované orgány, ktoré následne rozhodnú o jej prípadnom zrušení. V najhoršom prípade hrozia Brownovi štyri roky väzenia.

Zdroj: SITA
Foto: Chrisbrownworld.com

Súvisiaci interpreti: Chris Brown