„Snehová kráľovná“ je späť. Zatiaľ však iba s výberom svojich najväčších hitov, avšak bez manželského bremena na krku a údajne aj čistá od drog, ktoré ešte donedávna boli neodmysliteľnou súčasťou jej života.

„Snehová kráľovná“ je späť. Zatiaľ však iba s výberom svojich najväčších hitov, avšak bez manželského bremena na krku a údajne aj čistá od drog, ktoré ešte donedávna boli neodmysliteľnou súčasťou jej života.

Skladačka najväčších hitov skvelej Whitney Houston je akousi pripomienkou jej skvelej kariéry, umeleckej dráhy ženy s úžasným hlasom a famóznym cítením hudby. Dámy, ktorá vedela hravo rozpoznať hit od gýču a tak možno povedať, že spievala výlučne hity, alebo aspoň veľmi silné a emotívne skladby, ktoré si našli vždy svojich priaznivcov.

Na minuloročnú skladačku najväčších hitov tejto speváčky sa dostalo osemnásť skladieb a je jasné, že ide o osemnásť megahitov, ktoré sa pasovali s hitparádami po celom svete a boj to bol vždy úspešný hlavne pre samotnú speváčku.
Pri počúvaní tohto sampleru je jasné, že Whitney Houston sa stala súčasťou generácie speváčok, ktoré ovplyvňovali osemdesiate roky a hravo sa prehupla aj do rokov deväťdesiatych, či do nového storočia.
Bohužiaľ, v tom už dominovali viac škandály okolo jej osoby (osobne som ju zažil na poľskom festivale v Sopotoch, kde jej vypadávali texty počas koncertu), než hudba, ktorou sa prezentovala. Bohužiaľ.

Keby nebolo spomínaných problémov, bezpochyby mohla kraľovať v hudbe dodnes, a jej meno by bezpochyby ostalo umelecky nepoškvrnené. Na začiatku milénia sa síce pokúsila o návrat, no nebol príliš úspešný, hoci producenti ako Wyclef Jean jej dokázali vytvoriť pár skvelých skladieb, aura okolo nej akoby jej nedovolila návrat.
Whitney sa o to bezpochyby pokúsi v najbližšom období, keďže chystá novú platňu a ostáva veriť, že vďaka nej pribudne ku skladačke jej najväčších hitov niekoľko ďalších nezabudnuteľných skladieb.

Vydavateľstvo: Sony BMG Music Entertainment, 2007
Celkový čas: 69:35

Linky: www.whitneyhouston.com, www.sonybmg.cz, www.dvdbest.sk


Zoznam skladieb:
01. I Will Always Love You
02. Saving All My Love For You
03. Greatest Love Of All
04. One Moment In Time
05. I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)
06. How Will I Know
07. So Emotional
08. When You Believe (Duet with Mariah Carey)
09. Where Do Broken Hearts Go
10. Im Your Baby Tonight
11. Didnt We Almost Have It All
12. Run To You
13. Exhale (Shoop Shoop)
14. If I Told You That (Duet with George Michael)
15. I Have Nothing
16. Im Every Woman
17. Its Not Right But Its Okay
18. My Love Is Your Love

Zdroj: TS MusicServer