Skladačka dvoch albumov najväčších tanečných hitov skupiny Groove Armada v remixoch.

Skladačka dvoch albumov najväčších tanečných hitov skupiny Groove Armada v remixoch. Formácia Groove Armada je stále v kurze. Na jar minulého roka vydala klasický radový album, na sklonku roka sa vrátili na trh s 28 remixami svojich najväčších hitov a to hneď na dvoch albumoch. Fanúšikovia prekypujú blahom.
Majú na svojom konte nominácie na cenu Grammy, lístky na ich koncerty sa predávajú ako čerstvé rožky a ich najväčší hit už istá automobilka využila aj do reklamy na svoj produkt. Čo viac si môžu priať?

V desaťročnej kariére tejto tanečnej klubovej formácie ide už o druhý výber najväčších hitov. Je jasné, že na ňom mapujú celú svoju desaťročnú kariéru, formou takmer troch desiatok skladieb, ktoré úspešné bodovali v hitparádach po celom svete, samozrejme, aj u nás na Slovensku.
Na kompilácii nájdete klasiku I See You Baby, hitovku Superstylin, ktorá bola v roku 2001 nominovaná na cenu Grammy i posledný singel Song 4 Mutya (Out of Control), ktorému svoj spev prepožičala exčlenka Sugababes Mutya Buena.

Najnovšia kompilácia formácie Groove Armada pozostáva z dvoch mixovaných setov, pričom každý z nich sa nachádza na jednom CD. Prvý pripravil Tom Findlay a pozostáva z tanečnejších skladieb. Ten druhý má na svedomí Andy Cato.
Fanúšikom tejto formácie, ktorí si kúpia toto CD nebude chýbať ani jediný hit a dostanú bezpochyby aj niečo navyše.
|
Vydavateľstvo: Sony BMG Music Entertainment, 2007
Linky: www.groovearmada.com, www.sonybmg.cz, www.anarchy.sk


Zoznam skladieb:
CD1
Easy
Love Sweet Sound
Save My Soul
Lightsonic
Song 4 Mutya (Out Of Control)
I See You Baby
Chicago
Feel The Same
Black Island
Get Down
Final Shakedown
Lovebox
Drop That Panel
Superstylin
Remember
CD2
Think Twice
Inside My Mind (Blue Skies)
Edge Hill
Tuning In
Lazy Moon
Dusk You &# Me
Little By Little
Paris
Burning Disaster Groove Armada Bedtime Story Mix
Drifted
Whats Your Version?
Hands Of Time
At The River

Zdroj: TS MusicServer