Jedna z najpopulárnejších českých skupín v súčasnosti Mandrage, zavíta už budúci týždeň do slovenskej metropoly. Vo štvrtok 6. marca vystúpia v klube Babylon v rámci turné k albumu Siluety.

Okrem svojich najväčších hitov, ako napríklad Hledá se žena, Františkovy Lázně alebo Šrouby a matice, predstavia v Bratislave aj novinky z albumu Siluety, ktorú nahrali v pražskom štúdiu Biotech pod dohľadom producenta Ecsona Waldesa.


Medzi pätnásť miest v rámci Siluety tour zahrnuli Mandrage aj Bratislavu, ktorá nebude ochudobnená o prepracovanú show s technicky náročnými vizuálnymi prvkami. "Chceme predviesť zaujímavú, technicky prepracovanú show. Snažíme se ešte viac doiahnuť naše svetelné a zvukové možnosti," uviedol za kapelu gitarista Pepa Bolan. "Navyše od chvíle, kedy sme si v skúšobni zahrali prvých pár nôt z nového albumu, uplynuli skoro dva roky a za tú dobu sme stihli mnoho práce. Siluety tour je vyvrcholením tohto hyperobdobia a sme pripravení do toho dať všetko," dopĺňa klávesák Mandrage František Bořík.

Ako support sa predstaví mladá elektro-rocková kapela Evelynne, ktorá Mandrage oslovila svojou energiou na koncertoch. "Partia Evelynne nás oslovila hlavne svojím špecifickým soundom a energiou pri koncertoch," hovorí bubeník Matyáš Vorda.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Veronika Dvorská.



Súvisiaci interpreti: Mandrage