Porotkyňa podáva pomocnú ruku zverenkyni. Aj tak by sa dalo nazvať spojenie poslednej víťazky SuperStar Sabiny Křovákovej a porotkyne tejto speváckej súťaže Ewy Farnej. Tá si totiž talentovanú rockerku vybrala za predskokanku na svojich slovenských koncertoch.

21-ročná speváčka z Děčína dostala možnosť naživo vystúpiť v Bratislave a v Poprade. "Sabinu som si vybrala, pretože som pred súťažou sľúbila, že budem nielen porotcom, ale tiež človekom, ktorý pár rokov v brandži spieva, a preto sa budem snažiť pomôcť aj po súťaži. Sabča je talentované a okúzľujúce dievča. Ľudia vraj rýchlo zabúdajú, tak sa obidve pripomenieme na Slovensku s veľkou šou," prezradila Farna.

Keďže ide o úplne prvé sólové vystúpenie Farnej na Slovensku, tento koncert bude pripravený špeciálne pre Slovákov. V lete sa jej dostalo veľkej pocty, keď ona v úlohe predskokanky spievala na megakoncerte Nelly Furtado v Poľsku. Slovenské publikum si získala najmä svojou bezprostrednosťou počas SuperStar v porotcovskom kresle, no divákov zároveň presvedčila, že je aj fantastickou speváčkou.

Jej prvé samostatné koncerty u nás sa uskutočnia 18. novembra na bratislavských Pasienkoch a 23. novembra Poprade.

Zdroj: PR
Foto: TV Markíza

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna