Po niekoľkomesačných prípravách sa do éteru dostáva dlho pripravovaná spoločná pieseň Bystríka a Roba Pappa - Všetko sa zmení. Pozrite si videoklip k tomuto singlu, v ktorom sa objaví aj playmate Andrea Járová a modelka Vanda Dita Gallona.

"Náš nový singel pre mňa znamená začiatok niečoho, čo možno zmení naše životy. Mám obrovskú radosť z tejto pesničky, tak ako z celého projektu a verím, že sa bude ľuďom páčiť. Príprava bola veľmi náročná - museli sme makať oveľa viac ako kedykoľvek predtým, ale som presvedčený, že to úsilie stálo za to," uviedol na margo projektu Bystrík.

K singlu vznikla aj séria fotografií so spoločným príbehom oboch spevákov. "V každej z piatich fotografií je ukrytý príbeh a výpoveď obidvoch z nich. Nič na fotkách nie je náhoda, všetko má svoj zmysel a odkaz, aj keď mnohokrát skrytý. S druhým singlom na jar 2013 predstavíme ďalších päť fotografií s vecami, ku ktorým majú obaja úplne odlišný názor," spresnila manažérka projektu Iveta Haulíková.

Vo videoklipe k skladbe sa objavila aj playmate Andrea Járová a modelka Vanda Dita Gallona, ktoré si zapózovali i vo fotografii s názvom SEX. Výsledok posúďte sami:

Bystrík a Robo Papp - Všetko sa zmení

Informácie pre Hudba.sk poskytla Iveta Haulíková, PR manažérka projektu.

Foto: Bystrikpapp.com

Súvisiaci interpreti: Bystrík, Robo Papp