Americká metalová kapela Disturbed dokončila nahrávanie nového albumu. Skupina o tom informovala prostredníctvom oficiálnej webstránky, kde dodala, že novinka bude obsahovať "rôzne hudobné štýly".

Fanúšikov teraz vyzvali, aby hlasovali, či chcú, aby ďalší singel kapely bol balada alebo "heavy". Názov ich siedmeho štúdiového albumu ani dátum jeho vydania zatiaľ neprezradili. K dokončeniu albumu však usporiadali žúr, odkiaľ zdieľali fotografiu na sociálnej sieti. 

Kapela najskôr v januári oznámila, že začína nahrávať nový abum. Je to nový materiál Disturbed po troch rokoch, pričom k nahrávku prizvali aj basgitaristu Johna Moyera


Disturbed pôsobia na scéne od roku 1994. Na konte majú šesť albumov - The Sickness (2000), Believe (2002), Ten Thousand Fists (2005), Indestructible (2008), Asylum (2010) a Immortalized (2015). S ostatnými piatimi nahrávkami dobyli americký albumový rebríček Billboard 200. Ich najznámejšími skladbami sú Inside the Fire, Another Way to Die, Land of Confusion, Stricken, Prayer alebo Down with the Sickness. Dva razy ich nominovali na Grammy.

Zdroj: SITA (vote.disturbed1.com)
Foto: disturbed1.com

Súvisiaci interpreti: Disturbed