Posledný rok-dva bulvárnejšie informácie týkajúce sa súkromia hudobných hviezd obvykle nezverejňujeme, keďže si ich môžete prečítať aj na Topkách. Za posledné dni sa však nazbieralo niekoľko takýchto správičiek, tak tu ich máte. Okrem Jay Z-ho a Kylie sa dočítate aj o novom vzťahu Sama Smitha. Pridávame ich aktuálne single.

Keď sa americký raper Jay Z dozvedel o tom, že jeho matka Gloria Carter je lesbička, plakal od radosti. Interpret sa s tým zdôveril v najnovšej epizóde programu Davida Lettermana My Next Guest Needs No Introduction, ktorý vyjde 6. apríla na Netflixe. Raper sa podľa vlastných slov už dlho domnieval, že je jeho matka lesbička, no prvýkrát sa o tom otvorene rozprávali až pred ôsmimi mesiacmi.

Jay Z Lettermanovi prezradil, že po tomto rozhovore bol šťastný, pretože vedel, že jeho matka môže byť konečne slobodná a úprimná. Dovtedy podľa neho "musela žiť ako niekto iný, pretože nechcela svoje deti vyvádzať z miery". Raperova matka verejne deklarovala svoju homosexuálnu orientáciu v básni obsiahnutej v skladbe Smile, ktorú jej syn zaradil na svoj minuloročný album 4:44. Pár dní pred Vianocami skladbu zverejnil s viac než osemminútovým videoklipom.


Manželstvo nie je nič pre mňa, tvrdí Kylie

Austrálska speváčka Kylie Minogue nikdy netúžila po manželstve. Prezradila to v rozhovore pre magazín Red. "Nikdy som si nemyslela, že sa vydám. Už len zásnuby boli pre mňa experiment, pretože nikdy, ani ešte ako dievča, som nesnívala o svadbe. Nie je to niečo, čo potrebujem alebo chcem. Moji rodičia ma nevychovávali s tým, že sa raz musím vydať. Nikdy to nebolo mojím cieľom. Nemyslím si, že manželstvo je niečo pre mňa," vyjadrila sa speváčka, ktorá sa v roku 2016 zasnúbila s hercom Joshuom Sasseom, no vlani vo februári informovali o rozchode.

49-ročná hviezda minulý týždeň zverejnila videoklip k singlu Stop Me From Falling. Po skladbe Dancing ide o druhú ochutnávku z jej nového albumu Golden, ktorý vyjde už tento piatok 6. apríla. Zdá sa, že kombinácia tanečného popu s prvkami country hudby jej zachutila.


Sam Smith žije svoj sen

Anglický spevák Sam Smith prezradil, že vzťah s americkým hercom Brandonom Flynnom je preňho ako splnený sen. "Teraz prežívam krásny čas. Naozaj som šťastný a veľa sa učím. Je to všetko, čo som kedy chcel alebo o čom som kedy sníval," uviedol 25-ročný spevák o svojom o rok mladšom priateľovi, ktorý je známy zo seriálu 13 Reasons Why (2017).

Ako dodal, je preňho dôležité byť vo vzťahu s niekým, kto rozumie jeho životu. "Sme protiklady, ale sme si aj v mnohých veciach podobní a je milé mať niekoho, kto rozumie. Hlavne s cestovaním. Mám dom v Los Angeles a som prakticky všade. Je to super, sme mladí a cestovať je dobré," vysvetlil Smith.


Zdroj: SITA (Femalefirst.co.uk, Thesun.co.uk), Hudba.sk
Foto: AP Photo/Starpix, Kristina Bumphrey / Vianney Le Caer/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Jay-Z, Kylie Minogue