Amerického rapera Wiza Khalifu opäť prichytili, ako fajčí marihuanu. Stalo sa tak po druhý raz v priebehu dvoch týždňov. Polícia ho zadržala krátko po jeho koncerte v meste Winston-Salem v americkom štáte Severná Karolína.

Muži zákona u neho našli 11,39 gramu zelenej rastliny. Rapera, ktorý má blízko k známemu hazardérovi so zákonom Snoop Doggom, prepustili z cely predbežného zadržania, no v najbližšom čase sa musí dostaviť na súd.

Pred necelými dvoma týždňami pritom hudobníka s občianskym menom Cameron Jibril Thomaz navštívila polícia v izbe hotela Holiday Inn v Nashville po tom, ako sa na marihuanový zápach sťažovali hoteloví hostia. Keď hliadka dorazila na izbu, Wiz Khalifa marihuanovú cigaretu vyhodil von oknom.

Raper však následne priznal, že cigareta bola jeho a policajtom ukázal aj ďalších 3,7 gramu drogy, ktorú mal vo vrecku. Polícia ho vtedy nezadržala, namiesto toho ho predvolala na výsluch.

Dvadsaťštyriročný Wiz Khalifa je na scéne od roku 2005. Preslávil sa hitom Black and Yellow, ktorý sa nachádza na jeho ostatnom albume s veľavravným názvom Rolling Papers (2011). Koncom leta by mal vydať ďalšiu štúdiovku s názvom O.N.I.F.C. Raper z Pittsburghu, ktorý má na konte dve nominácie na Grammy a MTV European Music Awards, je v súčasnosti zasnúbený s 28-ročnou modelkou, speváčkou a herečkou Amber Rose.

Snoop Dogg & Wiz Khalifa feat. Bruno Mars - Young, Wild and Free

Informácie pochádzajú z webovej stránky tmz.com a z archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/wizkhalifa

Súvisiaci interpreti: Wiz Khalifa