Porotkyňa posledných dvoch sérií talentovej šou The X Factor Tulisa Contostavlos sa zaplietla do problémov so zákonom. Britské médiá dnes informovali, že ju cez víkend obvinili z pomáhania pri predaji kokaínu.

Bývalá speváčka hip-hopového tria N-Dubz, ktorá v posledných rokoch vydáva hudbu pod menom Tulisa, čelí obvineniu zo strany istého denníka, ktorého vedenie tvrdí, že jeho redaktora predstavila drogovému dílerovi. Následne mu mal díler predať približne 15 gramov kokaínu v luxusnom londýnskom hoteli The Dorchester. Manažment 24-ročnej speváčky sa k obvineniu zatiaľ nevyjadril, no polícia potvrdila, že v súvislosti s prípadom boli zatknuté dve osoby - 35-ročný muž a 24-ročná žena. Obaja sú v cele predbežného zadržania na policajnej stanici v centrálnom Londýne.

V hľadaní talentov skončila, vyhodili ju

Koncom februára denník Daily Mail informoval, že Tulisu po dvoch sériách vyhodili z X Factoru a v aktuálnom desiatom vydaní, ktoré sa začne vysielať na jeseň, sa neobjaví. Speváčka to najskôr poprela a tvrdila, že by v súťaži ako porotkyňa chcela pokračovať aj naďalej. O tri mesiace neskôr, 21. mája, však na svojom Twitteri a Facebooku potvrdila, že naozaj v šou končí. Deň na to bolo oficiálne zverejnené nové zloženie poroty - Louis Walsh, Gary Barlow, Nicole Scherzinger a Sharon Osbourne, pričom Tulisu nahradí posledná menovaná.

Po prevalení speváčkinho drogového škandálu tvorcovia populárnej talentovej šou vyhlásili, že jej koniec v súťaži a aktuálne problémy so zákonom sú udalosti, ktoré spolu nesúvisia, nakoľko rozhodnutie o ukončení spolupráce padlo už dávnejšie. Po správach, ktoré dnes preleteli médiami, si však môžu spokojne oddýchnuť, že sa tak nestalo v čase, keď bola v porote.

Zdroj: bbc.co.uk, pm
Foto: AP Photo/Jonathan Short

Súvisiaci interpreti: Tulisa