Americká rocková kapela Wavves oznámila, že jej pripravovaná šiesta štúdiovka dostala názov You’re Welcome. Nahrávka vyjde v piatok 19. mája prostredníctvom ich vlastného labelu Ghost Ramp. Obsahovať bude dovedna dvanásť skladieb, vrátane piesní Daisy a You’re Welcome, ktoré zverejnili v stredu.

Priaznivci štvorčlennej formácie si ich môžu vypočuť prostredníctvom služieb SoundCloud či Spotify. Skupina zároveň v stredu predstavila tracklist novinky, pričom ohlásila aj nové termíny severoamerického turné, ktorým ju chce podporiť. 

Skupina Wavves vznikla v roku 2008 v kalifornskom San Diegu, pričom jej zostavu v súčasnosti tvoria Nathan Williams (spev, gitara), Alex Gates (gitara), Stephen Pope (basgitara) a Brian Hill (bicie). Formácia debutovala v roku svojho vzniku eponymnou štúdiovkou, po ktorej nasledovali albumy Wavvves (2009), King Of The Beach (2010), Afraid Of Heights (2013) a V (2015). Okrem toho majú na konte EP nahrávku Life Sux (2011) a spoločný album s kapelou Cloud Nothings s názvom No Life For Me (2015). 

Tracklist albumu Wavves - You’re Welcome: 
1 Daisy 
2 You’re Welcome 
3 No Shade 
4 Million Enemies 
5 Hollowed Out
6 Come To The Valley 
7 Animal 
8 Stupid In Love 
9 Exercise 
10 Under 
11 Dreams Of Grandeur
12 I Love You 

Zdroj: SITA ( Pitchfork.com, archív)
Foto: Facebook.com/Wavves

Súvisiaci interpreti: Wavves