Pár dní po tom, ako predstavil svoj letný singel s Monikou Bagárovou raper Ego, prichádza s pohodovou funky spoluprácou aj jeho kolega z Kontrafaktu Rytmus. V duete Oni chcú ma mať sa stretol už potretíkrát s Igorom Kmeťom mladším a so slovenským propagátorom funky predstavil aj luxusný videoklip.

Zaujímavá lokalita, rýchle autá, ženy a moderný funkový zvuk charakterizujú nový letný singel Igora Kmeťa ml. a rapera Rytmusa. Dvojica týmto spôsobom uviedla ďalšiu zo svojich viacerých hudobných spoluprác vrátane pôsobivého vizuálu, o ktorý sa postaral režisér Roland Wranik. V klipe nie je núdza o príťažlivú dámsku spoločnosť a jazdu na džípoch, no nechýba ani naháňačka na červených Ferrari či záber na Igora Kmeťa hrajúceho na bicie.

Tanečný kúsok pochádza z dielne producenta DTonate, ktorého tvorba sa žánrovo pohybuje na pomedzí hip-hopu, neo-soulu či elektroniky. Jeho hudobná produkcia sa Igorovi Kmeťovi zapáčila natoľko, že funky podmazu ihneď vymyslel spev. Svoju rapovú pasáž si vzal prirodzene na starosť Rytmus, na texte pre Kmeťa sa však podieľala 18-ročná raperka Aless


Text: Hudba.sk
Foto: Youtube / Roland Wranik

Súvisiaci interpreti: Igor Kmeťo ml., Rytmus