Najväčšou hviezdou legendárnej párty Hospitality, ktorá sa bude konať v slovenskej premiére v sobotu 31. marca v trenčianskom Expo Centre, bude britský drum&bassový dídžej High Contrast.

Hudobník z Walesu s občianskym menom Lincoln Barrett vydal vo vydavateľstve Hospital Records v roku 2002 debutový album True Colours so singlami ako Return of Forever alebo Global Love. V roku 2004 naň nadviazal nahrávkou High Society. Na konte má ešte štúdiovky Tough Guys Don't Dance (2007) a Confidential (2009). Tridsaťdvaročný dídžej, ktorý nepije, nefajčí a je vegetariánom, je známy aj svojimi remixami. Novú podobu dal High Contrast skladbám od Adele, MGMT, The Streets, Kanyeho Westa, Coldplay, Imogen Heap, M.I.A. či Missy Elliott.

High Contrast - Racing Green

"Máloktorá party sa môže pochváliť dlhodobým umiestňovaním sa na popredných priečkach v tanečných anketách (v nedávnych UK DNB Awards 2011 opäť 1. miesto) a pravidelným vypredávaním hál. Hospitality sa stala fenoménom, popularita tejto klubovej noci sa rozširuje raketovým tempom do celého sveta. Vydavateľstvo Hospital Records totiž pod svojimi krídlami sústreďuje tie najväčšie mená súčasnej drum&bassovej scény, ktorých kvalitná produkcia oslovuje celé spektrum poslucháčov elektronickej tanečnej hudby," približuje koncept Hospitality Jozef Šiarik z usporiadateľskej agentúry Site Production.

Tá vlani organizovala aj prvé slovenské vydanie tradičného českého klubového festivalu Let It Roll s menami ako London Elektricity, Matrix & Futurebound, DJ Fresh, John B, Ed Rush & Optical či Black Sun Empire. Úspešná bola aj zimná edícia s legendami ako Andy C a Roni Size, pri ktorej si organizátori otestovali areál trenčianskeho Expo Centra.

Na prvej slovenskej Hospitality sa okrem High Contrasta predvedie aj belgický producent Netsky, rakúska dvojica Camo & Krooked a domáca hviezda B-Complex. Podujatie bude hostiť Stamina MC, ktorý patrí k najrešpektovanejším vokalistom drum&bassovej scény.

Vstupenky na akciu sa v sieti Ticketportal predávajú do 31. januára za 15 eur. Počas februára bude lístok stáť 17,20 eura a v marci 19,40 eura. VIP vstupenka sa dá kúpiť za 26,90 eura.

Viac informácií o akcii Hospitality nájdete na stránke www.letitroll.sk a na Facebooku.

Hospitality - Brixton Academy, Londýn (22. 4. 2011)

Zdroj: SITA, PR
Foto: Myspace.com/highcontrastuk

Súvisiaci interpreti: High Contrast