Pred dvoma rokmi sa po prvý raz predstavil bratislavskému publiku benefičný koncert s názvom Štupel Fest. Bol venovaný trom zdravotne ťažko znevýhodneným deťom, ktorých liečba je extrémne finančne náročná. V druhom ročníku organizátori venovali výťažok zo vstupného štyrom deťom.

V rámci týchto dvoch ročníkov sa podarilo cez predaj lístkov vyzbierať 7 538,32 eur, ktoré boli následne prerozdelené medzi Sabínku, Mareka, Filipka, Miu, Tamarku, Dominika a Edka. Výťažok z tretieho ročníka Štupel Festu, bude tentokrát rozdelený medzi štyri deti s ťažkým zdravotným postihnutím a to konkrétne pre: Maximka, Matiaska, Samka a Améliu.
 
Štupel Fest sa uskutoční 27. marca v bratislavskom Majestic Music Clube na Karpatskej ulici, kde vystúpi šestica ska/punk - rockových kapiel. Návštevníci podujatia sa budú môcť zabaviť pri ska hitoch kapely Smola a Hrušky, zo severu Slovenska docestujú punk-rockeri z kapely Hoten Toten. Z Českej republiky príde legendárna banda pohybujúca sa na punkovej scéne od roku 1988 - SPS.

Šialenú šou príde predviesť tirolský gang Die Analphabeten so svojím nezameniteľným hudobným štýlom nesúcim názov volxpunk. Celý koncert odštartuje buran-punková partička menom Gulerváč, po ktorej sa na pódiu zjavia alko-punkeri Grobiani, ktorí v roku 2018 otvárali prvý Štupel Fest.

Vstupenky:  

Zdroj: PR článok / Predpredaj.sk (Hudba.sk edit)

Súvisiaci interpreti: HT, Smola a Hrušky