Členovia legendárnej maďarskej kapely Omega počas svojej existencie mnohých presvedčili, že v hudobnom živote zastávajú skutočne zvláštne miesto. Omega bola titulovaná už rôznymi prívlastkami, ale zatiaľ nik nevie presne, čo je tajomstvom ich 55-ročnej existencie. Ale pokúsiť sa to zistiť budú mocť naživo aj slovenskí fanúšikovia.

Ich piesne sú známe viacerým generáciám. Omega hrala v kultúrnych domoch, kluboch, športových halách, neskôr na štadiónoch, ale aj v chrámoch. Ich snaha o dokonalosť sa stala navždy prítomnou a atmosféra na ich koncertoch je rovnako úžasná ako pred desiatkami rokov. Rockovú hudbu sa im podarilo posunúť v čase, do inej dimenzie. 

V roku 2017 odohrali v špičkovej forme turné po celej Európe a zastavili sa tiež v košickej Steel Aréne (reportáž). Maďarská skupina teraz poteší fanúšikov v Bratislave, kde vystúpi v rámci slávnostného koncertu 20. decembra v Národnom tenisovom centre. Publikum si bude môcť vypočuť všetky hity kapely, ktoré sú zároveň aj sumárom ich životného diela. Lístky na exkluzívny predvianočný koncert Omegy sú už v predaji v sieti Predpredaj.sk.


Organizátori bratislavského koncertu ohlasujú aj účasť zahraničných hostí, no ich mená zatiaľ zostávajú v tajnosti. Ako predkapela vystúpi rocková skupina Wasted Strings. Pätica talentovaných hudobníčok s vášňou tvorí vlastnú hudbu a píšu svoje texty. Ich pieseň s názvom Take It All je možné počuť aj v slovenskom filme Tlmočník, ktorý mal tento rok premiéru v kinách.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Zdroj: Predpredaj.sk
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Omega