Svetovo najpopulárnejšia liquid-drum&bassová párty Hospitality sa opäť vracia na Slovensko. V sobotu 11. apríla vystúpi v bratislavskej Refinery Gallery svetová aj domáca dídžejská špička. Priaznivci elektronickej hudby sa môžu tešiť až na 25 účinkujúcich na troch pódiách.

Headlinerom podujatia je svetoznámy producent High Contrast, ktorý na Slovensko zavíta po štyroch rokoch. Ďalšími reprezentantmi prestížneho britského vydavateľstva Hospital Records bude dvojica Fred V & Grafix, Logistics, Lynx a MC Texas. Na hlavnom pódiu sa predstavia aj slovenskí a českí dídžeji ako Bifidus Aktif, Kato b2b Kukurica a Minor Rain.

Druhý interiérový stage má pod palcom SiGNALL_FM a jeho hlavnou hviezdou je holandský producent Lenzman (Metalheadz), nasledovaný dídžejmi ako Rudeboy, Lixx, Clive a Svetlux. Na návštevníkov akcie čaká aj tretí, exteriérový Housemusic.sk stage, ktorý sa však už bude niesť v rovných beatoch housu. V tomto oddychovejšom priestore vystúpia Drahosh, Dodoman, Wychitawacs či Dewo.

"Hospitality je zaručená party značka, ktorá napĺňa kluby a haly po celom svete a my sme veľmi radi, že sa nám ju už po štvrtýkrát podarilo priniesť aj k slovenským fanúšikom. Zaujímavosťou je navyše aj fakt, že tentoraz bude táto párty ozvučená jedným z najkvalitnejších soundsystémov na elektronickú hudbu Funktion-One, samozrejme v kombinácii s prvotriednymi svetlami a vizualizáciami," dopĺňa Jozef Šiarik z organizačného teamu Let It Roll. 


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol PR manažér podujatia Jozef Šiarik. Viac na www.letitroll.sk.

Súvisiaci interpreti: High Contrast