Zorganizovať druhú časť megaúspešného turné HLASY sa hneď na začiatku kampane ukázalo ako dobrá voľba. Už po zverejnení zoznamu koncertov sa spustila na naše pomery doslova lavína záujemcov o lístky. Richard Müller tak opäť potvrdzuje, že od svojho návratu na scénu je koncertne najúspešnejším a najžiadanejším domácim interpretom.

Len v utorok ráno boli v slovenských médiách zverejnené termíny jesenného turné HLASY 2, ktorým Richard Müller a vokálna skupina (tzv. spevokol) Fragile nadviažu na minuloročné prvé spoločné turné. Hoci hlavná časť internetovej kampane odštartovala až dnes (7.5.) a do začiatku samotného turné ostáva takmer 5 mesiacov, už v prvých hodinách po ohlásení termínov nakúpili vstupenky stovky fanúšikov.

Zopakovala sa tak situácia z rokov 2011 a 2012, kedy záujem o lístky na pokračovania akustického Potichu Tour prekonal všetky očakávania aj rýchlosť predaja pôvodného turné. Svedčí to o tom, že ak je niečo kvalitné, ľudia sa so svojím zážitkom podelia a počet potenciálnych návštevníkov sa znásobí. HLASY 2 stavajú na úspešnom formáte, no zároveň ho posunú ďalej. Repertoár bude bohatší o nové úpravy ďalších piesní, ktoré môžu na koncerty opäť prilákať aj návštevníkov vlaňajšieho turné. A zmena koncertného setlistu určite nebude jedinou novinkou.

"Bolo nám ľúto, že sme boli nútení mnohé veľmi pekné Richardove piesne obísť. A okrem toho nás mnoho ľudí bombardovalo, že sa nedostali k lístkom. Hneď, ako sme turné odštartovali, nám bolo jasné, ze toto spojenie sme vnímali ako veľmi šťastné nielen my, ale i naši fanúšikovia," hovorí Braňo Kostka, šéf skupiny Fragile.

Termíny koncertov a vstupenky:  Predpredaj.sk


Text: PR - Hudba.sk / Predpredaj.sk
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Fragile, Richard Müller