Spolupráca speváčky Dominiky Mirgovej s raperom Kalim v piesni Je koniec sa stretla s veľkým záujmom fanúšikov. Jej oficiálne zverejnenie si už od vydania albumu #Nová žiadali na speváčkinom Facebooku. Tá im vyhovela a ešte predtým, než pieseň bez klipu na Youtube za tri týždne dosiahla viac než milión prehratí, začalo sa točiť oficiálne video.

"Nemala som v pláne vypustiť ďalší singel tak skoro po Swingu, no fanúšikovia nás doslova prinútili," smeje sa Dominika Mirgová, ktorej od septembrového vydania albumu #Nová každý deň prichádzali správy s prosbami o videoklip ku skladbe s populárnym raperom Kalim. "Skladbu si vybrali sami. Tri týždne po zverejnení audia sme mali viac ako milión prezretí. To nás presvedčilo, aby sme video nakrútili čo najskôr," dodáva speváčka.

Pesnička sa dočkala nielen nečakane veľkého počtu prehratí "bezklipového videa", ale aj množstva pozitívnych ohlasov. "Stalo sa niečo podobné, ako pri skladbe Nová. Ľudia sa s pesničkou stotožnili. Je to pochopiteľné, rozchodom si prešiel každý a skladba má jasný, slovenský text, ktorému každý rozumie a v tom je jej sila. Neskrýva sa do angličtiny, ako je teraz v móde," prezradila speváčka, ktorá mala v predstave videoklipu jasno od začiatku.

"Chcela som, aby to bolo jednoduché, emotívne a efektné. Posledné klipy sme robili v ateliéroch, vedela som, že chcem ísť von. Tento rok bola krásna jeseň, tak sme si ju chceli vychutnať. Nechcela som len stáť pred kamerou a tváriť sa smutne," uviedla speváčka, ktorá sa v závere videoklipu akože prešla bosými nohami po rozbitom skle. Jej producent Miro Jaroš pre Topky.sk prezradil, že "dorezané" nohy patrili inej slečne: "Túto scénku nakrúcala dablérka, ktorá má s chôdzou po skle bohaté skúsenosti." Fanúšikovia by to samozrejme rozhodne skúšať nemali.


Zdroj: SITA, PR, Topky.sk
Foto: Victoria Beccová

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová