Speváčka Tina tento týždeň vydala svoj nový, v poradí štvrtý štúdiový album s názvom S.E.X.Y. Jeho vydaniu predchádzala dvojmesačná intenzívna práca v štúdiu, kde si speváčka na spoluprácu pozvala producentov z USA, Kanady, Čiech i Slovenska. Prekvapením je, že speváčka na novinke aj rapuje. Album uvedie oficiálne do života v pondelok 12. decembra.

Tina sa na tejto platni podieľala nielen ako interpretka ale aj producentsky a textársky. Vydanie albumu S.E.X.Y. avizoval už v lete prvý singel s názvom Hudba, v týchto dňoch už rotuje v slovenskom éteri druhý singel Si sám. Pod nový singel sa producentsky podpísal Tomi Popovič, ktorý pre Tinu napísal aj najúspešnejšiu pieseň Príbeh.

Tina - Si sám

Speváčka Tina, vlastným menom Martina Csillaghová, sa narodila 11. marca 1984 v Prešove. Debutový album Tina, z ktorého je hit Stačí tak málo, vydala v októbri 2004. V ankete Grand Prix Radio sa následne stala objavom roka. V novembri 2006 vydala druhý štúdiový album Chillin, hitom z neho sa stala pesnička Viem, že povieš áno, ktorá viac ako tri mesiace viedla rebríček hranosti slovenských rádií. Za tento album dostala v ankete hudobnej akadémie Aurel za rok 2006 až štyri ocenenia, ženský spevácky výkon roka, album roka, producentský výkon roka a zvukový záznam roka. Tretí štúdiový album Veci sa menia, z ktorého sú hity Príbeh s Rytmusom a Waiting s Tomim Popovičom, vydala v júni 2009.

Informácie pre TASR poskytla PR manažérka spoločnosti EMI Slovak Republic Renáta Tomášová.

Zdroj: TASR
Foto: EMI

Súvisiaci interpreti: Tina