Po mesiacoch skúšania a niekoľkých týždňoch nahrávania v štúdiu Klakson vydala košická kapela Stark Band svoj debutový album, ktorý je podľa členov formácie svieži a popretkávaný pútavými hudobnými aranžmánmi.

Debutový album skupiny Stark Band vyšiel 1. mája a obsahuje deväť skladieb, pričom v niekoľkých z nich už zaznieva hlas novej posily, speváčky Katky Demskej. Nahrávku otvára dynamické inštrumentálne intro s názvom Interlude, ktoré poodhaľuje, že ide o hudobníkov, ktorí majú chuť priniesť na domácu scénu niečo nové.

Hneď v druhej skladbe Last Night hosťuje v Prahe žijúci americký raper Nironic, ktorý istý čas nahrával a vystupoval aj s kapelou Living Colour. Album obsahuje aj úplne prvé single kapely ako Pýtaj sa ma! a Be Together, či coververziu nestarnúceho hitu hit Ty, ja a môj brat od legendárnej kapely Modus, ktorý kapela zaranžovala podľa vlastnej chuti.

Celý eponymný album kapely Stark Band si môžete vypočuť na Deezeri či na Youtube alebo zakúpiť na oficiálnej stránke kapely www.starkband.sk.




Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla kapela Stark Band. Text tlačovej správy bol upravený redakciou.