Kanadské sesterské duo Tegan and Sara zverejnilo videoklip k piesni 100x. V novinke sa okrem identických dvojičiek pred kamerou predstavilo aj niekoľko psov rôznych plemien postavených pred ventilátor á la Beyoncé na koncerte. O réžiu sa postarala Jess Rona.

Skladba 100x sa bude nachádzať na albume Love You to Death, ktorý duo plánuje vydať 3. júna. Nahrávka bude obsahovať desať skladieb, pod produkciu sa podpísal Greg Kurstin, s ktorým v minulosti spolupracovali napríklad aj Adele, Kylie Minogue alebo Beck. Formácia z očakávanej nahrávky už predstavila aj piesne Boyfriend či U-turn.


Tegan and Sara pochádzajú z Calgary a na hudobnej scéne sa pohybujú od roku 1995. Obe sestry sú speváčky a hrajú tiež na gitare a klávesoch. Debutovali albumom Under Feet Like Ours (1999), po ktorom nasledovali nahrávky This Business Of Art (2000), If It Was You (2002), So Jealous (2004), The Con (2007), Sainthood (2009) a Heartthrob (2013), ktorým sa od indie popu posunuli k súčasnému mainstreamu. Okrem toho nahrali s formáciou The Lonely Island skladbu Everything Is Awesome, ktorá vznikla pre animovaný film Lego príbeh (2014) a vyslúžila si nomináciu na Oscara.

Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Tegan And Sara