Podujatie Only Open Air Festival s podtitulom Summer Season Grand Opening 2014 ponúkne deväť znýmych mien zo sveta elektronickej hudby a DJingu. Sander van Doorn, Judge Jules, Omnia, Afrojack, Martin Garrix, R3HAB, Pete Tong, Jaydee a Firebeatz sa v poslednú júnovú sobotu na Zlatých pieskov postarajú o tanečný vrchol leta.

Exkluzívnou zostavou, ktorá počas štrnástich hodín premení Zlaté piesky na tanečnú mekku v znamení trancu, housu a electra, sa však zoznam prekvapení nekončí. Kreatívny tím agentúry Celebration pokračuje v trende, aký začal vizuálom v podobe otvorenej knihy a v rovnakom duchu pripravil aj originálnu podobu pódia zodpovedajúcemu prítomnosti svetovej dídžejskej elity. Hoci finálna vizualizácia musela rešpektovať všetky požiadavky umelcov, pričom podmienky Afrojacka, ale aj Martina Garrixa nasadili latku vysoko, výsledok svojou jedinečnou kombináciou špeciálnych efektov, vrátane 3D mappingu, určite nadchne.

"Tento rok sme zvolili filozofiu s deviatimi svetovými menami a každá z týchto hviezd dovoľuje organizátorom pracovať s vlastnými nápadmi - preto sme sa rozhodli ponúknuť umelcom našu víziu, ako by to celé mohlo vyzerať. Samozrejme, každý detail sme museli odkonzultovať, ale sme radi, že sa nám podarilo dopracovať k originálu, aký doteraz na Slovensku neponúkol nikto," uviedol Ľuboš Virág z agentúry Celebration.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Po dvoch ročníkoch s Tiëstom a Arminom van Buurenom tak aj tento rok na Zlatých pieskoch otvorí leto poriadna tanečná párty. Brány areálu sa 28. júna otvoria krátko po 14:00, samotná šou začína už o 15:00. Oproti minulému roku sa bude hrať o hodinu dlhšie a pre návštevníkov sú okrem iného pripravené aj nové fanúšikovské zóny s absolútnym komfortom.

"Od momentu, kedy sme začali pracovať na Only Open Air Festivale 2014, sme sa snažili vyhnúť stereotypu, aby nikto nemohol povedať - toto som na Zlatých pieskoch zažil pred rokom. V priebehu pár dní zverejníme časový lineup a teraz chcem povedať iba toľko, že aj v tomto prípade určite mnohých prekvapíme. Jednoducho, ľudia sa majú na čo tešiť," dodal Virág.

Lístky na Only Open Air Festival 2014 sú v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.


Text: PR článok
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk