Možno vyzerá ako malá princeznička v bodkovanej sukni a ružových pančuškách, ale nenechajte sa zmiasť jej zjavom. Iba 6-ročná Aaralyn je totiž metalistka a jej prevedenie autorskej piesne Zombie Skin (v preklade Koža zombíka) s bratom Izzym doslova zabilo porotu. Vystúpenie sa stalo hitom internetu, videlo ho už vyše 12 miliónov ľudí.

Ani jeden z porotcov či divákov sediacich v hľadisku nečakal, že sa z tak nevinne vyzerajúceho dievčatka vykľuje plnokrvná metalistka growlujúca text skladby o chodiacich mŕtvolách. "Som naozaj zmätená, vyzerala si tak zlato a keď si otvorila ústa, tak ma to úplne dorazilo. Naozaj by som sa rada stretla s tvojimi rodičmi," zareagovala na bezpochyby unikátne vystúpenie Heidi Klum. Tá zostala počas neho natoľko zarazená, že sa ani nezapojila do zmätkov, keď dvaja porotcovia šokujúce vystúpenie náhle prerušili a tretí zúfalo kričal "Niééé, prečo ste to urobili, sú skvelí!!".

Bol to Howie Mandel, ktorý súrodencov bez váhania poslal v súťaži ďalej. "Milujem to. Ľudia, ktorí videli vaše vystúpenie si ho púšťajú znova a hovoria svojim známym – nikdy neuveríte, čo toto malé dievčatko práve urobilo! Máte ešte nejaké ďalšie vlastné skladby?" spýtal sa Mandel, na čo nasledovala pozitívna reakcia detského metalového dua. Tým, kto najskôr vystúpenie prerušil a neskôr Aaralyn a Izzyho podporil, bol Howard Stern, ktorý si vystúpenie viditeľne užíval. Ku koncu však dostal strach, že si dievčatko hrdelným spevom môže ublížiť. "Bál som sa, že tvoje hlasivky vybuchnú a už nikdy nebudeš vedieť rozprávať, pretože si tak hlasno kričala. Nebolí ťa to?" vyjadril svoje obavy, no odpoveďou bolo jednoznačné "Nie" rozkošnej growlerky. Jediné "Nie" z poroty zaznelo od bývalej "spajsky" Mel B, ktorá trefne vyhlásila "Scary Spice is officially scared".

Záznam z vystúpenia bol na YouTube uverejnený 25. júna a odvtedy prekročil hranicu 12 miliónov videní, čím sa stal druhým najsledovanejším videom na kanáli súťaže America's Got Talent v rámci všetkých sérií. Prvenstvo si ešte stále drží video detskej opernej senzácie Jackie Evancho z roku 2010 s vyše 15 miliónmi videní. Možno však predpokladať, že záznam z vystúpenia neobvyklého metalového dua ho už čoskoro predbehne.


Text: Hudba.sk
Foto: Youtube