Mladá punkrocková skupina Zoči Voči, ktorá si buduje čoraz väčšie meno na klubovej scéne, už čoskoro ukončí svoje takmer štvormesačné turné. Jeho vrchol sa uskutoční už túto sobotu na špeciálnom koncerte v Bratislave, na ktorom Nitranov doplnia českí The Prague Conspiracy, talianske hviezdy pop punku Vanilla Sky a ďalšie kapely.

Zoči Voči počas Offensive Tour 2013, ktoré odštartovalo 25. januára v Humennom a skončí 20. apríla v domácom prostredí kapely v Nitre, stihli vydať nový singel s názvom Už nevládzem. Spolu s ním si pripísali na konto aj zaujímavý úspech, keď sa tento singel deň po vydaní bez podpory rádií dostal na prvé miesto predajnosti v slovenskom iTunes.

Už túto sobotu prídu chalani svoje chytľavé a energické pesničky predstaviť do Bratislavy. Okrem Zoči Voči sa v priestoroch klubu MMC predstavia aj The Prague Conspiracy so svojou pestrou zmesou rocku, disca, punku a ska, maďarský heavy pop-punkový hurikán Till We Drop, špeciálny domáci hosť - kapela Plus Mínus, ktorá plánuje odpremiérovať naživo svoje nové skladby - a v neposlednom rade najúspešnejšia talianska pop punková kapela Vanilla Sky.

Taliani predstavia svoj posledný album, vtipne nazvaný The Band Not The Movie, ktorý zožal pozitívne ohlasy v radoch fanúšikov. Dostane sa však aj na známe skladby z ich 9-albumovej diskografie a určite odznie aj úspešný cover hitu Umbrella od Rihanny, ktorý na Youtube videlo už takmer 19 miliónov divákov. Lístky na koncert stoja v predpredaji 8 eur, na mieste (ak budú) zaplatíte o dve eurá viac.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Mário Praženec z agentúry Wayout Booking & Production.

Súvisiaci interpreti: Vanilla Sky, Zoči Voči