Júnový program bratislavského Nu Spirit Clubu obohatí svojim šťavnatým vystúpením česká pin-up show Praque Burlesque. Prvá show svojho druhu si našla pri marcovej bratislavskej premiére veľa záujemcov, čo sa premenilo do pokračovania v rámci jedinečnej exkluzivity.

Tentoraz bude program pozostávať z nových, doposiaľ nevidených exponátov a dočkáte sa okrem predĺženého programu aj polnočného prekvapenia. Live show pražskej burlesky, ktorú v roku 2007 založil David N. Jahn, si môžete v Nu Spirit Clube po druhýkrát vychutnať už tento štvrtok 12. júna. Nezabudnuteľný vizuálny štýl v kombinácii so sugestívnym hudobným doprovodom sa vám zaručene zaryje do pamäti.

Hviezdami večera budú oslňujúca diva a speváčka Angelina Angelic, miláčik obecenstva Miss Cool Cat, tajomná a mlčanlivá Lady Mousellyca a zvodný spevák šlágrov Sonny Vargas.

"Vďaka voľne prístupnému pornu na internete dnes už žiadne tabu neexistujú, a tak sa ľudia prirodzene vracajú k fantázii," uviedol Vargas, ktorý je zároveň principálom súboru. "Myslím, že hlavným podnetom k návratu burlesky bola ľudská potreba zmeniť prístup k erotike. Vniesť do nej humor a nadhľad. Burleska je všetko, len nie vulgarita," dodáva Vargas, ktorý svojimi komentármi a piesňami prekladá krátke parodické vystúpenia zvodných umelkýň.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Peter Bezák z Nu Spirit Clubu.