V uplynulý víkend producent a raper Timbaland potvrdil chystanie ďalšej posmrtnej hudby speváčky Aaliyah. Spravil tak krátko po tom, ako oznámil vydanie ďalšej štúdiovky, na ktorej sa bude podieľať aj Justin Timberlake.

Interpret skladby The Way I Are producent a raper Timbaland včera na Instagrame potvrdil, že vydá doteraz nepočuté nahrávky s vokálmi zosnulej speváčky Aaliyah. "Ľudia sa ma stále pýtajú, či mám nejakú hudbu od babegirl (takto volal Timbaland Aaliyah, pozn. red.), ktorú ešte nepočuli. Odpoveď je áno," povedal Timbo, pričom pridal informáciu, že ochutnávka ich spoločnej tvorby príde čoskoro.

Aaliyah bola R&B a urban-popovou speváčkou, ktorá zahynula v auguste 2001 počas pádu lietadla, keď sa aj s posádkou vracala z nakrúcania videoklipu k skladbe Rock The Boat z jej poslednej eponymnej štúdiovky. Predtým stihla potešiť fanúšikov albumami Age Ain't Nothing But A Number (1991) a One In A Million (1996). Preslávila sa nielen spoluprácou s Timbalandom a Missy Elliott, ale taktiež aj hereckými úlohami. Najznámejším je jej účinkovanie vo filme Rómeo musi zomrieť.


Autor: Marek Majzon (zdroj: Idolator.com)
Foto: Last.fm/music/Aaliyah

Súvisiaci interpreti: Aaliyah, Timbaland