Britská R'n'B speváčka Estelle predstavila tracklist svojej tretej štúdiovky s názvom All Of Me, ktorá po niekoľkých odkladoch vyjde v USA 28. februára a vo Veľkej Británii 12. marca. Na albume sa bude nachádzať pätnásť skladieb, v ktorých sa ako hostia predstavia rapper Rick Ross, speváčka Janelle Monáe a speváci Chris Brown a Trey Songz.

Produkčne sa na nahrávke podieľali napríklad Don Cannon a Jerry "Wonder" Duplessis. Tridsaťdvaročná rodáčka z Londýna už z nahrávky vydala tri single - Break My Heart s hosťujúcim Rickom Rossom, Thank You a Back To Love. Estelle, celým menom Estelle Fanta Swaray, pôsobí na hudobnej scéne od roku 2004, keď vydala svoj debutový album The 18th Day.

Výraznejšie sa jej však podarilo preraziť až s druhou štúdiovkou Shine (2008), z ktorej pochádzali hity ako American Boy s Kanyem Westom alebo No Substitute Love. Vlani si rozšírila diskografiu o voľne stiahnuteľné EP s jednoduchým názvom Duets, ktoré nahrala s Johnom Legendom, a mixtape AOM: The Prequel. Na ňom sa nachádzali skladby s interpretmi ako Raekwon, Jadakiss, Busta Rhymes alebo Swizz Beatz.

Estelle - Break My Heart feat. Rick Ross

Tracklist albumu Estelle - All Of Me:
01. The Life
02. International (Serious) feat. Chris Brown & Trey Songz
03. You And I
04. Love The Way We Used To
05. Cold Crush
06. Don't Break It
07. Break My Heart feat. Rick Ross
08. Thank You
09. Who We Are
10. Wonderful Life
11. Found My Way…
12. Back To Love
13. Blue Skies
14. Speak Ya Mind
15. Do My Thing f. Janelle Monáe

Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/estelleonline

Súvisiaci interpreti: Estelle