Britská speváčka Lily Allen sa v novom videoklipe roztrojila. Poriadne schizofrenické video vzniklo k piesni Our Time, ktorá bude tretím singlom z jej pripravovanej štúdiovky Sheezus. Okrem nového klipu speváčka zverejnila aj tracklist albumu, ktorý vyjde 5. mája.

Zatiaľ posledný album Lily Allen It's Not Me, It's You vyšiel v roku 2009, potom sa speváčka stiahla do ústrania a venovala sa rodinným povinnostiam a svojim dvom deťom. Dokonca prehlásila, že s hudbou definitívne končí. Znechutil ju spôsob, akým zábavný priemysel funguje. Vlani však svoje rozhodnutie zmenila s odôvodnením, že sa doma nudí.

A urobila dobre. So singlom Somewhere Only We Know, ktorý je coververziou piesne od kapely Keane, opakovane vyhrala britskú singlovú hitparádu (aj na Slovensku sa singlu stále darí), pieseň Hard Out Here s kontroverzným klipom zase na jeseň minulého roka patrila k najhranejším skladbám v európskych rádiách.

Lily Allen - videoklip Our Time Zdroj: PR

Jej novinka Sheezus, ktorej názov je inšpirovaný albumom Yeezus (2013) Kanyeho Westa, bude obsahovať štrnásť skladieb vrátane predchádzajúcich singlov Hard Out Here, Air Balloon a tiež piesne L8 CMMR. Tú pôvodne nahrala na soundtrack k druhej sezóne seriálu Girls (2012). Bonusom bude spomínaná coververzia Somewhere Only We Know

V novom videoklipe Our Time Lily Allen v mierne podnapitom stave cestuje taxíkom. Počas jazdy v pití alkoholu pokračuje a pridávajú sa k nej ďalšie ženy, ktoré taktiež zosobňuje speváčka v rôznych parochniach. Neskôr sa sama so sebou aj pobije, pričom jedna z jej agresívnych podobizní má na sebe hotdogový kostým. Na zadnom sedadle má zase taxikár možnosť sledovať ako sa dve pripité verzie Lily Allen spolu bozkávajú.


Svojrázna speváčka na seba prvýkrát upozornila v roku 2005, keď svoju hudbu prvýkrát predstavila širokej verejnosti prostredníctvom portálu MySpace, kde si veľmi rýchlo získala desaťtisíce fanúšikov. O rok neskôr už debutovala albumom Alright, Still s megahitom Smile, vďaka ktorému sa stala symbolom novej éry britskej pop music. Komerčne úspešný album jej priniesol i nomináciu na Brit Award či Grammy. 

O tri roky neskôr uzrela svetlo sveta spomínaná druhá štúdiovka It's Not Me, It's You, ktorú v roku 2010 nominovali na Brit Award v kategórii Najlepší britský album a Allen si z ceremoniálu odniesla sošku pre Najlepšiu britskú sólovú interpretku. Allen má na konte aj tri prestížne ceny Ivor Novello, ktoré udeľuje Britská akadémia textárov, skladateľov a autorov (BASCA). 

Tracklist albumu Lily Allen - Sheezus:

01. Sheezus
02. L8 CMMR
03. Air Balloon
04. Our Time
05. Insincerely Yours
06. Take My Place
07. As Long As I Got You
08. Close Your Eyes
09. URL Badman
10. Silver Spoon
11. Life For Me
12. Hard Out Here
13. Untitled
14. Somewhere Only We Know

Zdroj: SITA, PR
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Lily Allen