Skupina Sunlips spomína na leto s novým singlom Úsmevy na fotkách. V klipe použila desiatky fotiek zo súkromných profilov na sociálnych sieťach, pričom v zozname nechýbajú ani známe osobnosti.

Sunlips pri tvorbe nového klipu využili aktuálnu tému autorských práv a ochrany súkromia na internete. Novinkou upozorňujú na to, že ak niekto publikuje fotografie verejne na sociálnych sieťach, dáva tým súhlas na ich použitie, napríklad aj v klipe. Samotná pesnička Úsmevy na fotkách je spomienkou na leto. Pozitívnu atmosféru vpísala do textu Ivana Drábová a producentsky je pod skladbou podpísaný Randy.

Videoklip natáčala kapela symbolicky v posledný prázdninový deň na námestí pred kostolom vo Veľkom Šariši. Napriek tomu, že si muzikanti, herecký pár Ivka Blšková a Matúš Galis, fenka Pariska, aj celý štáb užívali pohodu a pokoj pri práci, speváčka Viky dostala zabrať: "Keďže odmala som inklinovala k pohybu, rozhodla som sa zabicyklovať si. Priznávam sa, dosť som sa zadýchala, lebo popri krútení pedálmi som musela čo-to odspievať a ešte sa aj usmievať."

Finálnou verziou klipu sa prekvapenia v podaní Sunlips nekončia. "Vo videu sa objaví aj zopár fotiek ľudí, ktorí reagovali na našu výzvu na Facebooku. Všetci sa nám však do neho nezmestili, preto pre nich ešte pripravujeme špeciálne prekvapenie," dodala Viky. 


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR a produkčný manažér.

Foto: Slavo Sabol

Súvisiaci interpreti: Sunlips