Kanadský r'n'b spevák The Weeknd a americká modelka Bella Hadid sa rozišli. Americkému týždenníku Us Weekly informáciu potvrdil nemenovaný zdroj z interpretovho okolia. Stalo sa tak po vyše roku spoločného chodenia.

"Stále sa majú radi, navzájom sa rešpektujú a budú kamarátmi. Bolo pre nich náročné zosúladiť povinnosti, keďže on teraz dokončuje a propaguje očakávaný album. Naozaj sa snažili, aby to fungovalo," prezradil zdroj.

Dvadsaťšesťročný The Weeknd a 20-ročná Bella Hadid - mladšia sestra modelky Gigi Hadid - spolu začali randiť v prvej polovici minulého roka. Bella Hadid sa objavila aj vo videoklipe k piesni In the Night, ktorú spevák zaradil na svoj druhý album Beauty Behind The Madness (2015). 


Rodák z Toronta plánuje vydať 25. novembra tretí album Starboy, z ktorého pochádzajú single False Alarm a Starboy. Na titulnej piesni spolupracovalo aj francúzske elektronické duo Daft Punk

The Weeknd, vlastným menom Abęl Makkonen Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. V nasledujúcom roku vydal tri mixtapey - House Of Balloons, Thursday a Echoes Of Silence, ktoré sa v novembri 2012 dostali do predaja spoločne ako kompilácia Trilogy.

Prvú štúdiovku Kiss Land vydal v roku 2013 a vlani vyšiel jeho druhý, spomínaný album Beauty Behind The Madness, s ktorým dobyl UK Chart aj americký rebríček Billboard 200. Na konte má dve ceny Grammy, ktoré získal za album Beauty Behind The Madness a spevácky výkon v skladbe Earned It. 

Zdroj: SITA
Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: The Weeknd